17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

İhracatta başarı için E-Pazarlama

İhracatı Geliştirme Etüt Merkezi (İGEME) ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) işbirliği ile 20 Haziran 2008 Cuma günü "İhracatta Başarı için E-Pazarlama Eğitim Programı" düzenlenecektir.


Bartın TSO tarafından yapılan açıklamaya göre, Bartın TSO Toplantı Salonunda "İhracatta Başarı için E-Pazarlama Eğitim Programı" düzenlenecek. Toplantıya katılım için üyelerine seslenen Bartın TSO Başkanı Mehmet Kemik, "Üyelere, sanayicilere yönelik olarak düzenlenecek olan program sonunda kursiyerlere adlarına düzenlenmiş eğitim sertifikası verilecek. Toplantıda Hedef Pazarda Müşterilere Ulaşma Araçları, Pazarlama Yöntemleri Nelerdir, Pazar ve Müşteri Bulmada Online Veri Tabanları, Müşteri Bulmada E-Mail kullanımı, İhracatta Etkili Web sitesi, Müşterilere Ulaşmada Firmalar Arası Pazaryerlerinin Önemi, Online Reklam Yöntemleri E-Ticaret Siteleri, İGEME'nin E-Hizmetleri ve E-Ticarete Yönelik Devlet Destekleri konuları anlatılacak. Amacımız Bartın'da ihracatı geliştirmek dolayısıyla istihdamda katma değeri artırmaktır. 2008 yılında İGEME ile yaptığımız 2 konferansın Bartın'a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Bartın TSO Başkanı Mehmet Kemik, ihracatın öneminin günümüz koşullarında artarak devam ettiğini, Bartın'da ihracat yapan ve ihracat yapmak isteyen firmaların eğitim seminerine katılması gerektiğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 10:20:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?