18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

İki akşam zafer coşkusu

BARTIN'DA İKİ AKŞAM ZAFER COŞKUSU

Bartın Belediyesi Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında iki akşam konser düzenledi.

30 Ağustos akşamı Cumhuriyet Meydanı'nda Türk Sanat Müziği sanatçısı Yıldırım Bekçi'nin verdiği konseri Bartın Valisi İsa Küçük ve eşi, Belediye Başkanı Cemal Akın, Adalet Komisyonu Başkanı Yalçın Cebiş ve eşi, İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş ve eşi, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ve vatandaşlar izledi.

Yaklaşık 1.5 saat süren konserde sevilen eserleri seslendiren Yıldırım Bekçi büyük alkış aldı. Yıldırım Bekçi'ye konser sonrası yöresel tel sarma işlemeli örtü ile Bartın Belediyesi Ebru Kursiyerlerinden Işıl Bakla'nın ebru tablosunu hediye eden Başkan Akın, "Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için kahramanca mücadele eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile yürekli Türk halkını bir kez daha saygı ile anıyoruz. Milletimiz, ülkemiz ve Bartın'ımız için her şeyin hayırlısını diliyorum" dedi.

Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde 31 Ağustos akşamı da Karabük Belediyesi Mehter Grubu konser verdi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konseri Başkan Cemal Akın'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş izledi. Konser sonrası Karabük Belediye Başkanı'na teşekkür eden Başkan Cemal Akın, "Karabük Belediyesi'nin Mehter Takımı'nı Bartın'da üçüncü kez ağırlıyoruz. 2009 festivalinde, geçen yıl Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde, bu yıl da Zafer Bayramı kutlamamızda bizlerin yanında olan Karabük Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye teşekkür ediyorum" dedi.

BARTIN'DA İKİ AKŞAM ZAFER COŞKUSU
BARTIN'DA İKİ AKŞAM ZAFER COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 17:51:01
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 18:42:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?