18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

İki arkadaşın cesedi ırmaktan çıkartıldı

Bartın'da, girdiği bunalım sonrası ırmağa atlayan lise öğrencisi ile arkadaşını kurtarmaya çalışan gencin cesetleri ırmaktan çıkarıldı.


İki arkadaşın cansız bedenlerinin ırmaktan çıkarılması sırasında aileleri sinir krizleri geçirdi.

 


Bartın Yalı mevkiinde ırmak kenarında oturan Sezer A. (17) bunalıma girerek Bartın Irmağı'na atlamış bunu gören arkadaşı Serdar K. (19) de arkadaşını kurtarmak için Bartın Irmağı'nın serin sularına dalmıştı. İki arkadaş da ırmakta gözden kayboldu. İki arkadaş ırmak çevresinde yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Gece yapılan çalışmalardan sonuç alınamazken havanın aydınlanması ile birlikte geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarına Zonguldak Deniz Polisi'nden 2, Bartın Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan 2 dalgıç ile balıkçılar, polis ekipleri ve itfaiyeciler katıldı. Yarım saat süren arama çalışmaları sonrasında dalgıçlar önce Sezer A.'nın daha sonra da Serdar K.'nın cesedine ulaştı. Cesetler yerel balıkçıların yardımıyla sandala alındı. Daha sonra cesetler Bartın Belediyesine ait cenaze nakil aracına konularak Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Çocukların yakın arkadaş oldukları öğrenildi.


İki arkadaşın ölümünün ardından olay yerine gelen yakınları cesetlerin çıkarılması sırasında sinir krizleri geçirdi. Sezer A. ve Serdar K.'nın aileleri gözyaşlarına boğulurken polis ve vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Aileler çocuklarının ölümlerinden birbirlerini suçladı. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 14:26:29
Güncelleme :7 Ekim 2008 Salı 14:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilayda IP: 85.106.152.xxx Tarih : 9.10.2008 16:33:21

başınız sağ olsun allah sabırlık versin mekanı cennet olsun