17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

İl Koordinasyon Kurulu toplandı

Bartın İl Koordinasyon Kurulu'nun 2008 Yılı 3. toplantısı, Bartın Valisi İsa Küçük'ün Başkanlığında İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleşti.


İlk 8 ayın değerlendirildiği toplantının başkanlığını yürüten Vali İsa Küçük ve Vali Yardımcısı Ali Akça, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Ahmet Kutluhan, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü Uzmanı Güngör Abussuutoğlu'ndan oluşan heyet yönetimindeki toplantıya, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Bartın Üniversitesi Rektörü, İl Daimi Encümen Üyeleri, İl dahilinde yatırımı bulunan İl ve Bölge Müdürlükleri düzeyindeki kamu kurum ve kuruluşların birinci derece yetkilileri ile yatırımcı daire amirleri ve ilgili kurumlar katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali İsa Küçük, "2008 yılı içerisinde Bartın'da 175 proje yatırım programında yer almıştır.

Bu projelerin ödenek miktarı 484.5 milyon YTL'dir. Projeler için tahsis edilen ödeneklerin toplamı ise 52.2 milyon YTL'dir. Bu yıl ilk 8 ay itibariyle ödeneklerin harcanmasında yapılan çalışmalar karşılığında yaklaşık yüzde 45'lik nakdi gerçekleşme sağlanmıştır. Projelerin sayısal dağılımına baktığımız zaman birinci sırda ulaştırma sektörünün, ikinci sırada tarım ve üçüncü sırada da enerji sektörümüzün olduğunu görüyoruz. Ancak ödenek büyüklüğü açısından değerlendiğimizde her zaman olduğu gibi birinci sırada enerji sektörünün yatırımları yer almaktadır ve 8 ay sonu itibariyle 23.4 milyon YTL harcama yapılmıştır" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 15:41:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?