18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

İlçe yönetiminden iftar yemeği

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Teşkilatı Kurucaşile İlçe Başkanlığı kongresinin ardından Kurucaşile İlçe Yönetimi tarafından iftar yemeği düzenlendi.


Düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, Kurucaşile İlçe Başkanı Şimşek Sorku, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri katıldı. AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Şimşek Sorku, iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederek, gerçekleştirilen ilçe kongresi ile birlikte çalışmaları hızlandırdıklarını, Kurucaşile'nin makus talihini, belediyeyi Ak Partili yaparak gidereceklerini söyledi.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise, iftar daveti nedeniyle Kurucaşile ilçe başkanına teşekkür ederek, AK Parti'nin Türkiye için bir şans olduğunu, Türkiye'nin kalkınma hamlesinden Bartın'ın da önemli ölçüde faydalandığını belirterek,"Kurucaşile yolunun Çakraz'a kadar olan kısmı tamamlandı.

Çakraz-Kurucaşile arasındaki yolun da ihale edilmesi için Ulaştırma Bakanlığı ile görüşmeler devam ediyor. Belediyenin AK Partili olması da çok önemli. 2009 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde seçilecek belediye başkanının iktidar partisi ile uyumlu olması halinde gerek yüksekokul kurulması, gerekse, diğer çalışmalarda çok daha hızlı yol almamız mümkün olacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 10:13:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?