17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

İngiliz Çocukların Akarsu hayranlığı

İngiliz çocukların, Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü Rock Şarkıcısı Barış Akarsu'ya olan sevgisi her geçen gün artarak devam ediyor.

Barış Akarsu'nun İngiliz çocuk hayranlarına, Türkiye'den Barış Akarsu ile ilgili hediyelik eşyalar ücretsiz gönderiliyor.
Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Barış Akarsu için bu yıl memleketi Bartın'ın Amasra ilçesinde gerçekleştirilen "Barış Akarsu'yu Anma" etkinlikleri için yurt dışından gelen Barış Akarsu hayranları, ülkelerine döndükten sonra Barış Akarsu sevgisini ülkelerinde yaygınlaştırdı. İngiliz çocukların Barış Akarsu'ya olan sevgileri inanılmaz boyutlara ulaştı. Okul çağındaki çocuklara Türkiye'den Barış Akarsu ile ilgili hediyelik eşya gönderiliyor. Türkiye'deki Barış'ı Anlayanlar Grubu üyelerinin yolladıkları Barış Akarsu hediyeliklerini İngiltere'de İngiliz çocuklar yanlarından ayırmıyor.


Türkiye'den Deniz Toksoy aracılığı ile özellikle Barış Akarsu'nun çeşitli resimlerinin bulunduğu ayraçlar, Barış Akarsu'nun albümleri, çıkarmalar, kart posterler, resimler ve tişörtler İngiltere'ye ücretsiz gönderiliyor. İngiliz çocuklar Türkiye'den gönderilen hediyelik eşyaları arkadaşlarına da verirken, Barış Akarsu'nun şarkılarını dinleyerek ünlü şarkıcıyı kalplerinde yaşatıyor. Daha öncede İngiltere'de bir kolejde sanatçının hayranı olan bir öğretmen tarafından teneffüslerde Barış Akarsu'nun şarkıları
dinletiliyordu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 12:01:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?