22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

İngiliz hayranlar Amasra'da

 Muğla'nın Bodrum İlçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü Rock şarkıcısı Barış Akarsu'nun İngiltere'deki hayranları, anma etkinlikleri için Amasra'ya geldi.


Bartın'ın Amasra ilçesinde bu yıl ikincisi yapılacak olan Amasra Barış Akarsu Anma Kültür Sanat ve Turizm etkinlikleri kapsamında Dünya'nın bir çok ülkesi ile Türkiye'nin birçok kentinden Barış Akarsu hayranları Amasra'ya geldi. Barış Akarsu'nun İngiltere'de bulunan hayranları da geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Barış Akarsu etkinliklerine katılmak için Amasra'ya geldi. Amasra Belediye Başkanı Mehmet Emin Timur, yabancı konuklarla uzun süre ilgilendi. İngiliz Barış Akarsu hayranları ile İngilizce konuşan Belediye Başkanı Amasra ilçesinin tarihi ve turizmi hakkında turistleri bilgilendirdi. Belediye Başkanı M. Emin Timur'un sıcak karşılaması sonrasında, "Barış Akarsu'nun yaşadığı kentteki tüm insanların sıcaklığı bizi mutlu ediyor. Geçtiğimiz yıl burada olumlu elektrik aldık ve bu yıl tekrar geldik. Biz Barış Akarsu ve Amasra'yı çok seviyoruz. Önümüzdeki yıllarda İngiltere'den daha fazla arkadaşımızla bu etkinliklere yeniden geleceğiz. Biz Barış ve turizm elçisi olmaya hazırız" dedi.


Barış Akarsu'nun yurt dışındaki hayranlarının organizasyonunu sağlayan Deniz Toksoy ve Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, Amasra Belediye Başkanı M. Emin Timur'un gösterdiği ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 10:58:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Aydan IP: 88.251.44.xxx Tarih : 9.07.2009 16:33:05

BARIŞ'ımız sayın Bartı valisinin dediği gibi EVRENSEL BİR SEVGİ bıraktı.Bunun en güzel kanıtıda BARIŞ'ımız için Amasra ya gelen yabancı Barış sever dostlarımız,kendilerine teşekkür ediyor ve her zaman bekliyoruz...