18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

İnternet evleri hizmete açıldı

Bartın İl Telekom Müdürü Metin Ay, Telekom Genel Müdürlüğü'nün eğitime destek kapsamında Türkiye genelinde başlatmış olduğu internet evleri projesi kapsamında Bartın'da da internet evlerinin hizmete açıldığını belirtti. 

Bartın İl Telekom Müdürü Metin Ay, şirket olarak eğitime destek adı altında bir proje gerçekleştirildiğini ve proje kapsamında Bartın'da da internet evlerinin hizmete açıldığını belirtti. Bartın İl Telekom Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgiler veren Telekom Müdürü Metin Ay, "Bartın merkez Belediye Başkanlığımızın tahsis ettiği mekanda, Amasra ilçesinde Belediye başkanlığımızın tahsis ettiği mekanda, Kurucaşile ilçesinde Kaymakamlığımızın tahsis ettiği mekanda, Ulus ilçesinde Kaymakamlığımızın tahsis ettiği mekanda olmak üzere ilgili kaymakamlık ve belediyeler ile protokol imzaladık. İnternet evlerindeki bilgisayar, yazıcı, masa, sandalye, dolap, ağ alt yapı teçhizatı, klima gibi tüm malzemeler tarafımızdan temin edildi" dedi. 

İl Telekom Müdürü Metin Ay, Kurucaşile merkez ve merkez ilçede internet evlerinin açıldığını, bu ay içerisinde de Amasra ve Ulus ilçesinde internet evlerinin açılarak, eğitime destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 14:38:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?