16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Işıklar Bartın sahada rakip tanımıyor

IŞIKLAR HOLDİNG, SAHALARDA DA BAŞARILI

Dünya'nın bir çok ülkesine ihracat yapan Işıklar Holdingi bünyesinde çalışanlardan oluşan futbol takımı halı sahada rakip tanımıyor.

Bartın'da bulunan Işıklar Fabrikası'nın Bartın çalışanları ile İstanbul Genel Merkez'den gelen çalışanların maçı Ali Yay Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi. Ev sahibi takımının yaş ortalamasının 30 olduğu, misafir takımın ise yaş ortalamasının 38 olduğu maçta, genç ev sahibi takımın etkili ataklarıyla başladı. İlk yarı gol bulamayan oyuncular sadece etkili ataklarla yetinmeyi bildi. İkinci yarı misafir takımın yorgunluğundan yararlanan Işıklar Bartın çalışanları 9 gol buldu. Buna karşılık İstanbul Işıklar çalışanları ise 3 golle avundu.

Bartın ekibinin gollerini, Ersoy (3), Sebahattin (3), Murat (2), Orhan (1) atarken, İstanbul ekininin gollerini ise Necmi (2), Özgür (1) attı. 9 - 3 ev sahibinin galibiyetiyle son bulan maçın ardından, Işıklar Bartın Genel Müdürü Mehmet Demirkan, Bartın çalışanlarını galibiyetinden dolayı kutlarken, İstanbul çalışanlarına da güzel maç oynadıkları için teşekkür etti.

IŞIKLAR HOLDİNG, SAHALARDA DA BAŞARILI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 13:20:05
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 14:31:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?