22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

İşsizler İŞKUR'a akın etti

Türkiye İş ve İşçi Bulma Kurumu Bartın İl Müdürlüğü Bartın'da istihdamın sağlanması amacıyla 12 kuruma işçi alacak. İşçi Bulma Kurumunun iş duyurusu üzerine işsizler İşçi Bulma Kurumuna akın etti.

Türkiye İşçi Bulma Kurumu Bartın İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, İşçi Bulma Kurumu tarafından işsizlerin kısa süreli istihdamlarının sağlanması yoluyla, işgücü piyasasından kopmamaları ve kamu yararına işlerin gerçekleştirilmesi amacıyla Bartın'daki 12 kuruma işçi alınacağı açıklandı.

Türkiye İşçi Bulma Kurumu, Bartın İl Özel İdaresi, Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Amasra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ulus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurucaşile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ulus Belediye Başkanlığı, Amasra Belediye Başkanlığı, Hasankadı Belediye Başkanlığı, Arıt Belediye Başkanlığı, Abdipaşa Belediye Başkanlığı, Kumluca Belediye Başkanlığı ve Kozcağız Belediye Başkanlığına işçi alınmasını sağlayacak.

Çalışacak olan işçilere Asgari Ücret üzerinden maaş verilecek ve sigortalı olarak çalışacakları, Toplum Yararına Çalışma Programlarında çalışmak isteyen işsizlerin 24 Eylül 2009 tarihine kadar Türkiye İşçi Bulma Kurumu Bartın İl Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiği bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 10:02:17
Güncelleme :18 Eylül 2009 Cuma 10:55:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OLCAY KORKUT IP: 78.165.107.xxx Tarih : 26.09.2009 05:51:05

Saygı değer ilgililer bu istihmı gerçekleştirdiğiniz için öncelikle teşekkür eder, alımlara usulsuzlük karışmamasını temenni ederim.çünkü bir çok tanıdığm  tanıdıkları sayesinde iyi yerlerde,diğer tarafta günde yarım simitle alınan diplomalılar hep geri çevirilmektedir.Gerçekten bu işe çok ihtiyacı olanlar var,ilgililere sesleniyorum allah için vicdanınıza elinizi koyunda ihtiyacı olanlara öncelik tanıyın;işin içine siyaset sokmayın