18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

İşte dehşetin ayrıntıları

BARTIN'DAKİ CİNAYET

Bartın'da, servis şoförlüğü yapan bir kişi, 7 yıl önce evlenmek için kaçan kızının kaçırılmasına aracılık ettiklerini iddia ettiği akrabalarına kurşun yağdırdı. Olayda 2 kişi öldü 9 yaşındaki bir çocuk ağır yaralandı.

Bartın'ın Çakır Ömer Ağa köyünde meydana gelen olayda, servis şoförlüğü yaparak yaşamını sürdüren 2 çocuk sahibi Şerafettin O.'nun(45), kızı Gülnur Sevcan 7 yıl önce Bartın'ın Topalali köyünde yaşayan Serkan Sevcan'a evlenmek için kaçtı. Şerafettin O.'nun onay vermediği evlilikte, kızının kaçırılmasına aracılık ettiklerini öne sürdüğü akrabası olan 3 çocuk babası Halil Hızarcı ile araları açıldı.

Ramazan Bayramı'nın 1. günü ailesini ziyarete gelen Gülnur Sevcan, babası ile tartışarak evi terk etti. Olay sonrası, sinirlenen Şerafettin O., Halil Hızarcı'nın otomobilleri ile eve gelmekte olduğunu gördü. Şerafettin O., silahını alarak minibüsü ile evden ayrıldı. Köyün girişinde yakaladığı Halil Hızarcı yönetimindeki otomobile çarparak yaklaşık 60 metre sürükledi. Şerafettin O., aracın yol kıyısında ağaçlara çarparak durması üzerine minibüsten inerek otomobilde bulunanlara kurşun yağdırmaya başladı. Ağır yaralan Halil Hızarcı(33), eşi Semiha Hızarcı(31) ve 9 yaşındaki çocukları Abdullah Hızarcı olay yerinden geçen bir vatandaşın jandarmaya haber vermesinin ardından 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen Halil Hızarcı ve eşi Semiha Hızarcı hayatını kaybederken, yaklaşık 1 saat süren mücadele sonucu Abdullah Hızarcı'nın kalbi tekrar çalıştırıldı. Doktorlar tarafından küçük çocuğun yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü belirtilirken, sabah erken saatlerde jandarmaya teslim olan zanlı Şerafettin O.'nun ifadesinde, Halil Hızarcı'nın silah çekerek kendisini tehdit ettiğini, bu nedenle kendisini savunmak için silahını çekerek ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

Hızarcı ve O. ailelerinin yan yana bulunan evlerinde yas havası hakim olurken, Halil Hızarcı'nın babası Arif Hızarcı, evden yaklaşık 100 metre ileride yaşanan olaydan haberlerinin olmadığını söyledi.

Şerafettin O.'nun bir hataları olmadığı halde kendilerini suçladığını belirten Arif Hızarcı, "Kızının kaçırılmasıyla alakamız olmadığı halde bizi suçladı. Kızının evlenmesinden önce yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Yalnız bizi suçladığı için olaydan sonra istemediğimiz halde aramız açıldı. Dün akşam da bizler uyurken bu acı olay yaşanmış" dedi.

BARTIN'DAKİ CİNAYET
BARTIN'DAKİ CİNAYET
BARTIN'DAKİ CİNAYET
BARTIN'DAKİ CİNAYET
BARTIN'DAKİ CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2010 Cuma 14:40:02
Güncelleme :10 Eylül 2010 Cuma 15:40:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?