17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Kaçırılan kadın kurtarıldı

Bartın'da, "İşe gidiyorum" diye evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 4 çocuklu kadının iki kişi tarafından kaçırıldığı ortaya çıktı. İş çıkışı kaçırılan genç kadın önce Konya'ya ardından Antalya'ya götürüldü.

Antalya'da getirildiği evin alt katındaki komşusuna kaçırıldığını söyleyen genç kadını polis düzenlediği operasyonla kurtardı.


Bartın'da, işe giden ancak bir daha geri gelmeyen Havva N. (33)'nin sabıkalı iki kişi tarafından kaçırıldığı belirlendi. Havva N.'nin eve dönmemesi üzerine endişelenen kocası Selahattin N., durumu Bartın'da Jandarma Karakolu'na bildirdi. Jandarma ve polis, genç kadının bulunması üzerine araştırmalara başladı.


FİLM GİBİ KURTARMA OPERASYONU
Genç kadın kaçırıldıktan sonra iki ay bir evde tutuldu. Antalya'da tutulduğu evin alt katında bulunan bir komşusuna kaçırıldığını söylemeyi başaran Havva N., günlerce kurtarılmayı bekledi. Bu arada Havva N.'nin tutulduğu evin alt katındaki komşusu da durumu Antalya Emniyetine bildirdi. Antalya Emniyeti, gelen ihbar üzerine değerlendirme yaptı. Antalya polisi genç kadının tutulduğu evin çevresinde inceleme yaptı. Polisler çevreyi kordon altına aldıktan sonra Havva N.'nin tutulduğu eve baskın düzenledi. Alınan arama kararı ile birlikte kilitli kapı kırıldı ve genç kadın zorla tutulduğu evden kurtarıldı.


BENİ ZORLA KAÇIRDILAR DÖVDÜLER
Bartın'da iş çıkışında iki kişi tarafından kaçırılan ve Antalya polisinin düzenlediği operasyonla kurtarılan Havva N., yaşadıklarını korku içerisinde anlattı. 4 çocuklu kadın burnuna koklattıkları bir madde ile uyutulduğunu ve önce Konya'ya ardından Antalya'ya getirildiğini söyledi.


Günlerce bir evde tutulduğunu ve dövüldüğünü iddia eden Havva N., "Ben çocuklarımı bırakmadım. İş çıkışında önüme iki kişi çıktı. Sonra ne olduğunu anlayamadım. Gözlerimi açtığımda Konya'ya getirildiğimi öğrendim. Bileziğimi, yüzüğümü aldılar. Sonra beni uyutmuşlar. Yeniden gözümü açtığımda bu kez Antalya'da olduğumu söylediler. Beni tehdit ettiler, dövdüler. Çocuklarımı ve eşimi öldüreceklerini söylediler. Bir evin içinde kilitli bir odada tutuldum. Beni zorla tuttular. Fuhuşa zorlamadılar. Polise teşekkür ediyorum."


EŞİMİ ZORBALARIN ELİNDEN POLİS KURTARDI
Eşinin kaybolmasının ardından ümidini kaybetmeyen Selahattin N., Antalya'dan gelen telefon üzerine Bartın'dan Antalya'ya ilk otobüse binerek gitti. İki kez kendisine telefon geldiğini ve eşinin kaçırıldığını öğrendiğini iddia eden Selahattin N., "Eşimi zorla kaçırmışlar. Bana 2-3 kez telefon geldi. Telefonlarda eşimin kaçırıldığını söylüyorlardı. Antalya'dan gelen telefonla eşimin bir evde tutulduğunu ve polis tarafından kurtarıldığını öğrendim. Gidip eşimi aldım. Şimdi çocuklarımla birlikteyiz. Herkese teşekkür ederim" dedi.


Anneleri eve getirilen çocuklar annelerine hasretle sarıldı. Yaşadığı korku dolu iki aydan sonra evine getirilen genç kadının çocuklarına duyduğu özlem dikkat çekti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 11:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?