16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Kaleye dev bayrak

Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ın dev bayrağı Fatih Sultan Mehmet'in geldiği Amasra'daki Amasra Kalesi'ne asıldı.


Bartın'ın Amasra İlçesi'ndeki Beşiktaş taraftarları Amasra Kalesi'ne dev Beşiktaş bayrağı astı. Yaklaşık 45 metre boyundaki Beşiktaş bayrağı kalenin surlarından aşağı sarkıtıldı. Amasra'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çeken Beşiktaş bayrağı, diğer kentlerde yaşanan saldırıların aksine hiçbir saldırıya uğramadı. Beşiktaşlı taraftarlar, "Beşiktaş Bayrağı tarihi ve turistlik ilçemiz Amasra'da Fatih Sultan Mehmet'in de geldiği Amasra Kalesi'ne asıldı. Gururla Beşiktaş bayrağımızı asıyoruz.
Şampiyonluk herkese hayırlı olsun" dedi.
Daha önceki sezonlarda Amasralı taraftarlar, şampiyon olan Galatasaray bayrağını denize, yine şampiyon olan Fenerbahçe'nin bayrağını da denizde yolcu seferi yapan teknelere asmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 13:05:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL YAPINCAK IP: 77.8.120.xxx Tarih : 11.06.2009 14:01:13

bir galatasarayli taraftar olarak besiktasi vede taraftarini cani gönülden tebrik ederim helal olsun oyunculara ligde 6 ci siraya kadar gerilemelerine ramen lig kupasinin yanin da birde fortis kupasini almalari ayriyetten tebrik edilmesi gerekir ne demis büyük düsünür k.y. calismak calismak yine cok calismak tekrar en icten tebriklerimi  almanyadan tüm besiktasli taraftarlara yolluyorum SAMPIYON BESIKTAS