22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Kamyoncular genel kurula gitti

Bartın Sınırlı Sorumlu Kamyoncular Kooperatifi Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Kamyoncular, Ayhan Keser'i yeniden başkanlığa seçti.
Kamyoncular Kooperatifi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen S.S. Kamyoncular Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı'na AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, CHP İl Başkanı Hakan Ceylan, MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, TSO Başkanı İsmail Toksöz, Siyasi Partilerin ilçe başkanları, Belediye Başkan adayları ve kamyoncular katıldı.

Genel Kurul öncesinde konuşan Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Ayhan Keser, kamyoncuların sıkıntılarını dile getirdi. Keser, "Yönetim Kurulumuz 2008 yılında yapmış olduğu çalışmalar ile belirlenen hedeflere ulaşmaya çalışmıştır. Ancak ekonomik kriz nedeniyle iş potansiyelinin azalması ve üretimde artış olmaması belirlenen hedeflere ulaşılmayı zorlaştırmıştır. Emeğiyle, alın teriyle zor şartlarda ve koşullarda mücadele vererek nafakasını çıkarma gayreti içinde olan sizler, 1 yıl önce bizi yönetime getirdiniz. Yönetim olarak bizler de siz değerli üyelerimizin haklarını koruyabilmek için, emeklerini ve gayretlerini savunabilmek için mücadele verdik" dedi. Genel Kurul öncesinde milletvekilleri ve bazı belediye başkan adayları konuşmalar yaptı.


Kamyoncular Kooperatifi Genel Kurulu'nda 181 kamyoncu üyesinin oylarını alan Ayhan Keser, yeniden başkanlığa seçildi. Ayhan Keser ile birlikte Hüseyin Mert, Satılmış Şenyerli, Mustafa Gökgöz ve İbrahim Sakar Yönetim Kurulu üyeliklerini, Eyüp Baka ve Mehmet Öznazik ise Denetim Kurulu üyeliklerini oluşturdu

İha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 20:15:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?