22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Kamyonet devrildi: 2 yaralı

Bartın'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur yağışı trafik kazalarını beraberinde getirdi.

 Bartın-Zonguldak karayolunda meydana gelen trafik kazasında 74 AS 168 plakalı kamyonet yoldan çıkarak devrildi. Kazada kamyonetin altında kalan şoför Karayolları Şantiyesi'nde çalışan işçiler tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı.
Bartın'dan Zonguldak istikametine seyir halinde olan 74 AS 168 plakalı kamyonet, Karayolları Şantiyesi yakınlarında yağmur yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda devrildi. Devrildikten sonra ters istikamete sürüklenen kamyonetteki sürücü, aracın altında kalarak sıkıştı. Kazayı gören Karayolları Şantiyesi çalışanları devrilen kamyonetin yanına koştu. Kamyonetin altında sıkışan sürücü uzun uğraşlar sonrasında kurtarıldı.


Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile yaralı Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza bölgesine gelen Bölge Trafik Ekipleri ve Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri kaza hakkında detaylı bilgi aldı. Yaralının kimlik tespiti yapılmaya çalışılırken, durumunun da ciddi olduğu öğrenildi. Kamyonetin devrildiği kaza sonrası yine Bartın - Zonguldak karayolu 20. kilometrede yoldan çıkan bir araç da şarampole yuvarlandı. Kazada araçta bulunan 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 10:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?