22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Kapkaça büyük darbe

Bir ihbarı değerlendiren Bartın Emniyet Müdürlüğü ekipleri, maskelerle soygun ve kapkaç hazırlığında olan 2 kişiyi yakaladı.

Bartın Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube ekipleri ihbar üzerine Ulus İlçesi’ne bağlı Kumluca Beldesi’nde Ahmet Özdemir’e ait eve baskın düzenledi.

Baskında Üzeyir Demirci (25) ve C.Ü. (17) 2 adet maske, 1 adet kelepçe, 2 adet ses kasedi ve 1 adet sustalı ile yakalandı. Şahısların yapılan sorgulamasında daha önceden Hendekyanı Caddesi üzerinde Turgut Giresunlu’nun 6 milyar 886 milyon parasını kapkaç yaptıkları belirlendi.

Asayiş ekipleri soruşturma kapsamında Alim Gökyer (42) ve Hasan Ceylan’ı da göz altına aldı.
Eve düzenlenen operasyon sonrasında şahısların maskeleri planladıkları bir soygun ve kapkaç olayında kullanacağı belirlenerek aynı şahısların bir tekstil fabrikasının mutemetini de kapkaç yoluyla soyacakları öğrenildi.

Yeni bir kapkaç olayının önlendiği operasyonlarda ayrıca bir evde 5 adet uyuşturucu hap ele geçirilmesi üzerine, hapların Ahmet Özdemir’e ait olduğu tespit edildi. Özdemir, uyuşturucu hap bulundurmak suçundan jandarmaya teslim edilirken, yakalanan diğer 4 şahıs da Bartın Adliye’sine sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2005 Cumartesi 16:11:34
Güncelleme :19 Nisan 2005 Salı 14:48:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?