17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Kar temizliği sürüyor

BARTIN'DA KAR YAĞIŞI

Bartın Belediyesi, biriken kar yığınlarını kaldırma çalışmalarına devam ediyor.

Bartın Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, kar yağışı sebebiyle kapanan yollarda çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

Birkaç gündür etkili olan kar yağışı sebebiyle ekiplerin gece gündüz çalışmalarına devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, şöyle konuştu: "Vatandaşlarımızın işe rahat gidebilmeleri, arabaların güvenli bir şekilde seyir etmelerini sağlayabilmek adına yollarda biriken kar yığınlarını kaldırma çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki iki gün boyunca etkisini

sürdürmesi beklenen kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışıyor. İş makinelerimizin yeterli olmayışı sebebiyle özel sektördeki arkadaşlardan, tanıdıklarımızdan yardım talep ettik. Sağolsunlar yardımlarını bizden esirgemediler. Özel firmalardan gelen üç adet kepçe ve belediyemize ait iki kepçe ve grayder ile temizleme çalışmalarımız sürüyor."

Belediye Başkanı Akın, şu an Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, TOKİ, Balamba, Yukarı Çarşı öğretmen evinin olduğu bölge, Hendekyanı Caddesi, Devlet Hastanesi ve il merkezinde kar kürüme çalışmalarının ararlıksız devam ettiğini söyledi. Su sayaçlarının donmaması için vatandaşların tedbirli olmaları gerektiğini ifade eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların olası bir sorunla karşılaştıkları takdirde belediyeye bildirmelerinin yeterli olduğunu belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 10:21:05
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 21:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?