22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Karakaş: sorunları biz çözeriz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan Adayı Mimar Selim Karakaş ve beraberindeki heyet yerel seçim çalışmaları kapsamında Birey Dershanesi, Final Dergisi Dershanesi, Ticaret ve Sanayi İl Müdürlüğü'nü ve Aladağ Caddesi esnafını ziyaret etti.

 

Yaptığı ziyaretlerin verimli geçtiğini söyleyen Karakaş, "Herkes belediyenin asli görevlerinden şikayet etmeyecek zamanları bizim zamanımızda görecektir.
Vatandaşlarımızın buna inanmasını istiyoruz. Biz adaylığımızı Bartın ve Bartın halkı için koyduk ve hizmetlerimizi de onlar için yapacağız" dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan Adayı Mimar Selim Karakaş yerel seçim çalışmalarına devam etti. CHP Belediye Başkan Adayı Selim Karakaş bu kapsamda Belediye Meclisi Adayları Sabri Aktaş ve Celal Erdoğan ile birlikte Birey Dershanesi, Final Dergisi Dershanesi, Ticaret ve Sanayi İl Müdürlüğü'nü ve Aladağ Caddesi esnafını ziyaret etti. İlk ziyaretini Birey Dershanesine gerçekleştiren Selim Karakaş ve beraberindeki heyet burada dershane yönetimi ve çalışanları ile görüşerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Daha sonrasında sınav Dergisi dershanesine geçen CHP heyeti dershane çalışanları ile tanışarak projelerini anlattı. CHP Belediye Başkan Adayı Selim Karakaş, Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü'nü de ziyaret ederek çalışmalarını anlattı. Günün son ziyaretini ise Aladağ Caddesi esnafına gerçekleştiren Karakaş ve beraberindeki heyet esnafla tanışarak sorunlarını dinledi ve projelerini anlatarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.


KARAKAŞ; "BİZ SORUNLARI ÇÖZERİZ"
Gezilerinin verimli geçtiğini ve seçim çalışmalarının oldukça güzel geçtiğini söyleyen CHP Belediye Başkan Adayı Selim Karakaş değerlendirmede bulundu. Karakaş, "Çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam etmekteyiz. Bu zamana kadar Bartın'da çoğu yeri gezerek kendi belirlediğimiz sorunların yanı sıra vatandaşlarımızın ve tüccarımızın da belediye konusunda sıkıntılarını dinleme şansımız oluyor. Belirlenen sorunlar belediyecilik açısından çözülemeyecek problemler değil. Biz bunları çözeriz diyoruz. Zaten bahsedilen sorunları çoğu belediyenin yapması gereken asli görevlerden oluşuyor. Bunu da belediye olarak yapacağız, yapmak zorundayız. İnşallah adaylığımız sonunda seçimi kazandığımız zaman Bartın'ı belediyecilik açısından vatandaşlarımıza sıkıntı çektirmeyen, sorun yaşatmayan bir hale getireceğiz. Herkes belediyenin asli görevlerinden şikayet etmeyecek zamanları bizim zamanımızda görecektir. Vatandaşlarımızın buna inanmasını istiyoruz. Biz adaylığımızı Bartın ve Bartın halkı için koyduk ve hizmetlerimizi de onlar için yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 16:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?