22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Kardeş kuruma malzeme desteği

KARDEŞ KURUMA MALZEME DESTEĞİ

Bartın Akpınar İlköğretim Okulu'na Kardeş Kurumlar kapsamında Bartın Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından öğrencilere malzeme yönünden destek sağladı.

Bartın Valisi İsa Küçük'ün himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt'un koordinatörlüğünde 2007 yılından beri Bartın ilinde uygulanmakta olan Kamu Kurumları Kardeş Kurum Projesi kapsamanda Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Akpınar İlköğretim okulu arasında yapılan Kardeş Kurumlar protokolü çerçevesinde imzalandı. 2 Kasım 2009 tarihinde iki kurum yöneticileri tarafından hazırlanan protokol ve varılan mutabakatlar karşılıklı olarak imzalanarak 2009 - 2010 Eğitim Öğretim yılı içinde uygulamaya geçildi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Akpınar İlköğretim Okulu'na, spor malzemeleri, sporcu öğrenciler için formalar, masa tenisi malzemeleri, öğrenci malzeme dolapları, yer minderleri hediye edildi.

Bartın Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Akpınar İlköğretim Okulu karşılıklı olarak ziyaret gerçekleştirerek, karşılıklı dayanışma ve işbirliğinin devam etmesi çalışmalarını sürdürecek. Akpınar İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Akman, öğrencilerin eğitimlerinde sporun önemli bir yer tuttuğunu, sporun insanların davranış ve düşüncelerin, bu anlayış içerisinde olan Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür etti. Gençlik Spor İl Müdürü Şakir Erdem, kardeş kurum olan Akpınar İlköğretim Okulu'na ve öğrencilerine bundan sonra da her konuda yardımlarının devam edeceğini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 18:45:01
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 19:35:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?