18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Karla mücadeleye devam

Bartın'da başlayan kar yağışı dolayısıyla Bartın Belediye Başkanlığına bağlı ekipler yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Yaklaşık bir ay öncesinden gerekli tedbirleri aldıklarını ve kentte başlayan kar yağışından dolayı hem yayaların, hem de sürücülerin olumsuz etkilenmemesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, "Karlanma ve buzlanmayı, - 70 dereceye kadar donmayı 48 saate kadar önleyici özelliği olan solüsyon malzemeden bir ay önce 5 ton alarak, kar yağışlı günler için tedarik etmiştik. Şimdi Bartın Kadın Doğum Çocuk Hastanesi, Öğretmen Evi yokuşu gibi kritik noktalarda ve rampalarda bu solüsyon malzemeyi yollara uyguluyor, diğer yollarda tuzlama çalışmasını yapıyoruz. Pahalı bir malzeme olmasına karşın belediye olarak solüsyonu tedarik ettik. Bu malzeme ayrıca yollara ve doğaya zarar vermiyor.Şu anda kent içi yollarımızda ve kaldırımlarımızda sıkıntı yok. Fen İşleri ve Temizlik İşleri ekiplerimizce kar temizleme çalışmaları devam ediyor. Ancak bir taraftan da kar yağışı sürüyor. Belediye olarak her türlü tedbiri aldık" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2012 Salı 13:53:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cem özen IP: 88.230.251.xxx Tarih : 19.01.2012 19:38:21

ben orduyeri mah oturuyorum iki günden beri yollar kapalı  adamlar bir ana yolu actı o kadar