17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Karla mücadeleye tam not

Bartın'da 5 gün aralıksız yağan kar yağışı sonrası vatandaşlar, Bartın Belediyesi'nin karla mücadelesini değerlendirdi.

Bartın'da yoğun kar yağışı sonrasında Bartın Belediyesi'nin kar mücadele çalışmalarının yetersiz olduğu yönünde çıkan söylentilere vatandaşlar cevap verdi. Vatandaşlar, Bartın Belediyesi'nin karla mücadelesinde gerekli çalışmayı yaptıklarını söyledi. Kırtepe Mahalle Muhtarı Münir Fazıl Seyhan, kar yağışı sırasında belediye ekiplerinin iyi çalıştığını söyledi.

Muhtar Seyhan, "Kar aniden bastırdı. Çok da hızlı bir şekilde yağdı. Belediye elinden gelen çalışmayı gösterdi. Karla mücadelede ara sokakları temel almamak gerektir. Toki, üniversite, hastane. Bunlar yeni yerleşim yerleri ve aciliyeti olduğu için öncelik bu yollarda olmalıydı. O şekilde çalışma yapıldı. Ana arterlerde açıldı. Mahalle önlerinde bire bir kapı önlerine kadar temizleme imkanları yok. Bartın'a 15 yıldır böyle bir kar yağmamıştı. Bana göre de yapılan çalışma yerinde ve iyiydi" dedi.

Kenan Işık, "Bartın'a misafir olarak geldim. İlk defa Bartın'ı görüyorum. Karla ilgili bir sıkıntı yaşamadım" dedi.Sercan Yolcuoğlu, "Belediye'nin karla mücadelesi iyiydi, yollar açıldı. Bir sıkıntı olmadı" dedi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ise, ekiplerinin 24 saat aralıksız mücadele ettiğini ve kar mücadelesinde başarılı olduklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2012 Çarşamba 15:58:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?