22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Kavga yoğun bakımda bitti

Amasra ilçesinde, birbirleriyle kıskançlık nedeniyle tartışan çiftin kavgası yoğun bakımda bitti.


Konya Huzurevi'nde altı yıl önce tanışan M.H.Ö. (58) ve Y.Ö. (52) evlenerek Bartın'ın Amasra ilçesine taşındı. İlk günler araları iyi olan çift, zamanla birbirleri ile kıskançlık nedeniyle tartışmaya başladı. Olayın yaşandığı gün eşi Y.Ö. ile tartışan M.H.Ö. eşini dövmeye başladı. Kendisini korumaya çalışan Y.Ö. de eşine karşılık vermeye başladı. İyice sinirlenen yaşlı adam eline aldığı bıçağı eşinin vücuduna saplamaya başladı. Çiftin evinden gürültü geldiğini duyan mahalle sakinleri polise haber verdi.

Olayın yaşandığı evin önüne gelen polis, çiftin açmadığı kapıyı kırarak içeri girdi. Yaşlı adamın kendi boğazını bıçakla kestiğini gören polisler şahsın elinden bıçağı alarak olay yerine ambulans çağırdı. Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çift hayati tehlike kaydıyla Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.
Çiftin yoğun bakımda tedavileri sürerken, polis de olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

İha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 10:33:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL YAPINCAK IP: 77.8.120.xxx Tarih : 11.06.2009 13:54:41

allahtan bu cift birbirlerini seneler sonra yani iyiki gec tanimislar birde bunlarin birbirlerini 18veya 20 yaslarinda tanisipda evlendiklerini düsünün heralde bunlardaki bu sinirle bu yasa kadar gemeleri zor olurdu neyse gecmis olsun artik rövansi birdahaki sefere