17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Kavşak suyu için çalıştay

KAVŞAK SUYU İÇİN ÇALIŞTAY YAPILIYOR

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında oluşturulan çalışma kurulu ile Bartın Kavşak Suyu Havzası çalıştayı yapılıyor.

Koordinasyonunu Başkan Yardımcısı Erol Demirkoparanoğlu'nun yaptığı çalışma kurulunda teknik uygulama ve takipten sorumlu olarak Y.Mühendis Mimar Ahmet Bayar bulunuyor.

Bartın Belediyesi'nce oluşturulan Bartın Kavşak Suyu Havzası Çalışma Kurulu'nda ayrıca Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Refik Bilaloğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Fatih Kanbur, Bartın Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Sezar Karaca, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Artar, Doç. Dr. Erdoğan Atmış, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Şensoy, Araştırma Görevlisi Batuhan Günşen, Bartın Belediyesi'nden Meclis Üyesi Ender Çil, Su İşleri Şefi Ali Yaşar, Avukat Kadriye Gören, İmar ve Şehircilik Müdürü Metin Doğruöz, Jeoloji Mühendisi Şevki Bayraktaroğlu, Makine Mühendisi Mehmet Yağcı, Jeoloji Mühendisi Muzaffer Salih, Makine Mühendisi Faruk Papila, Topograf Hüseyin Koç ve Baro Başkan Yardımcısı Avukat Ahmet Çavuşoğlu bulunuyor.

Çalıştayın açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Kavşak Suyu'nun Bartınlılar için büyük önem taşıdığını, her gün yaklaşık yüz bin kişinin içme suyu olarak kullandığı bu suyun, Bartınlılara atalarından miras kalan bir değer olduğunu söyledi. Bartın Kavşak Suyu Havzası'nın korunması, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılmasının Bartın Belediyesi'nin misyonu olduğunu vurgulayan Başkan Akın, "Bu havza için geniş katılımlı bir çalışma kurulu oluşturduk. Bu kurulun gerçekleştirdiği çalıştayda bilimsel verilerle hareket edilecek" dedi.

KAVŞAK SUYU İÇİN ÇALIŞTAY YAPILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2010 Cuma 17:06:05
Güncelleme :10 Aralık 2010 Cuma 17:16:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?