17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Kazpınar'da kar kalınlığı 15 santim

Soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren Bartın'da uzun süren yağmur yağışı yerini kar yağışına bırakınca, özellikle trafikte olan sürücüler zor anlar yaşadı. 

Bartın-Amasra yolu kar yağışı sebebiyle kısmen trafiğe kapanırken, trafik ekipleri zincirsiz araçların seyir etmesine izin vermedi.
Bartın'da aniden bastıran kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye başladı. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Bartın-Amasra karayolu Kazpınarı'ı mevkiinde zincirsiz olarak seyir eden otomobiller ve kamyonlar kar sebebiyle yolda kaldı. Amasra kavşağında bekleyen trafik ekipleri araçların zincirsiz devam etmelerine izin vermedi. 

Kar kalınlığının 15 santimetreye ulaştığı Kazpınar'ı mevkiinde yolda kalan araçların sürücüleri, zincir takarak yollarına devam etmeye çalıştı. Zinciri olmayan sürücüler ise geri dönmek zorunda kaldı. Tüm olumsuzluklara rağmen, çocuklar ise kar keyfini doyasıya yaşadı. Çevredeki olumsuz koşullara aldırış etmeyen çocuklar kar topu oynayarak vakitlerini geçirdi. Kar yağışının pazartesi gününe kadar devam edeceği ve etkili olacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2006 Cumartesi 17:42:34
Güncelleme :5 Kasım 2006 Pazar 09:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aysu çakır IP: 85.107.118.xxx Tarih : 4.11.2006 18:28:08
karın böyle aniden bastırması kötü oldu.kızım Bartın'dan nasıl gelecek? bu hava durumları küresel ısınmanın sonucu.herkesi daha duyarlı olmasını bekliyorum.yani parfümleri daha az sıkmalarını.