18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Kedi kurtarma operasyonu

BARTIN'DA KEDİ KURTARMA OPERASYONU

Bartın'da, dört katlı bir apartmanın çatısına çıkan haylaz kediyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Haylaz kedi çatıya çıkan itfaiye erlerinden kaçarak ortalıktan kayboldu.

Bartın'ın Şadırvan Caddesi'ndeki dört katlı bir apartmanın çatısında kediyi görenler kediyi kurtarmak için seferber oldu. Önce apartmanda oturan vatandaşlar kediyi kurtarmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine vatandaşlar durumu İtfaiye Müdürlüğü'ne haber verdi. Olay yerine gelen iki itfaiye aracı ve 6 itfaiye personeli çatıdaki kediyi kurtarmak için operasyon başlattı. Çatıdaki kediyi kurtarmak için itfaiye merdiveni açıldı. Bu sırada kedi kurtarılmayı bekler vaziyette durunca herkesi

şaşkına çevirdi. İtfaiye ekipleri merdivenle çatıya kadar çıktı. Bu kez haylaz kedi itfaiyecilerden kaçarak saklandı. İtfaiye ekipleri ve vatandaşların yaklaşık 1 saat boyunca kurtarmaya çalıştığı kedi kaçarak ortalıktan kayboldu. Kediyi kurtarma çalışmaları amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 10:16:01
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 14:19:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?