16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Kiralık katil tutarak eşini öldürttü

Bartın’da uzun süredir başka bir kadınla dost hayatı yaşayan bir kişi, 20 yıllık eşinin boşanmak istememesi üzerine, para ile 2 kiralık katil tutarak eşini öldürttü. Alınan bilgilere göre, Bartın merkeze bağlı Kozcağız Beldesi Mamak Köyü’nde meydana gelen olayda, birlikte yaşadığı kadınla evlenmek isteyen Raci Özçelik (57), bir türlü boşanmaya ikna edemediği eşi Maviş Özçelik’i (50), tuttuğu 2 kiralık katile öldürttü.

 Cinayetin ardından jandarmaya giden Raci Özçelik ise, eşinin meyve bahçesinde ölü bulunduğunu ifade etti. Olay yerine giderek incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, Maviş Özçelik’in bahçe girişinde öldürüldüğünü, daha sonra sürüklenerek bahçenin alt tarafına götürüldüğünü, parmağındaki alyans ile küpelerinin alınarak hırsızlık süsü verildiğini belirledi. Raci Özçelik’in ortadan kaybolması üzerine araştırmasını derinleştiren jandarma, Özçelik’i yakalamayı başardı. Özçelik, eşini öldürmeleri için Bilal Türkmen ve Ramazan Aslantürk isimli şahıslarla para karşılığı anlaştığını, cinayeti ise bu kişilerin işlediğini belirtti. Bunun üzerine söz konusu şahıslar da yakalanarak gözaltına alındı.

Bilal Türkmen ve Ramazan Aslantürk sorgularında, toplam 8 milyar liraya cinayet için anlaştıklarını ve Maviş Özçelik’i kendilerinin öldürdüğünü itiraf ettiler. Sorguları tamamlanan 3 kişi, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Bartın Özel Tip Cezaevi’ne konuldular.

bartın
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2004 Salı 14:57:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?