17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Kirli hava alarmı!

Bartın'da, Kurban Bayramı güneşli geçerken, güneşli havada ortaya çıkan hava kirliliği görüntüleri korkuttu. Kış mevsiminde çok sık görmeye alışık olmadığımız güneş, Bartın'ın farklı bir boyutunu ortaya çıkarttı. Sabah saatlerinde yüksek kesimlerde oturan vatandaşlar Bartın'ın üzerinde gri bir tabaka görüyor.

Bu gri tabaka Bartın'daki yakıt dumanlarından oluşuyor. Yüksek binalardan çekilen fotoğraflar Bartın'daki hava kirliliğinin boyutlarını gözler önüne seriyor.
Bartın Devlet Hastanesi, İmam Hatip Lisesi, Orduyeri, Kırtepe, Aladağ ve birçok mahalleden bakıldığında kentin üzerinde görülen duman tabakası korkutuyor. Vatandaşlar, "Bu havayı solumak istemiyoruz. Doğalgaz gelsin de bu görüntü ortadan kalksın. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olamaz" diyerek tepkilerini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2011 Çarşamba 16:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veysel kaya IP: 85.181.58.xxx Tarih : 13.11.2011 01:32:03

 bu görüntü yeni degil yillardir ve coktan da var bunu önlemenin en basit yolu kacak kömür ve islak odun yakilmasidir.ama . dikkat eden varmi acaba bence yok milletimiz sikayet eder ama önlem almaz. herkez kesesini düsünür olmus. sanki dogal gas gelse palahli diye kullanacaklarinada inanmiyorum. o yüzden sehirlerimizin tümü böyledir. saygilar hic sasirmam.. ben Bartinliyim saygilar.