17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Kitap fuarına kaç yazar katıldı

Bartın Belediye Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Bartın Belediyesi Kitap Fuarı etkinliklerine 11 yılda toplam 171 yazar, şair, bilim adamı ve gazeteci katıldı.


Bu yıl 13-18 Kasım 2008 tarihleri arasında 12. si gerçekleştirilecek olan Bartın Belediyesi Kitap Fuarı'na bu yıla kadar toplam 171 yazar, şair, bilim adamı ve gazeteci katıldı. 1997 yılında başlayan Bartın Belediyesi Kitap Fuarı geride kalan 11 yılında Hasan Ali Toptaş, Beyhan Erözçelik, Zihni Anadol, Nevzat Çelik, Zeynep Aliye, Demirtaş Ceyhun, Sunay Akın, Küçük İskender, Işık Kansu, Gülsüm Bilgehan, Muzaffer İzgü, Mahmut Makal, Yaşar Nuri Öztürk, Vecihi Timuroğlu, Feyza Hepçilingirler, Yekta Güngör Özden, İlhan Selçuk, Nebil Özgentürk, Arif Damar, Lale Müldür, Doğan Yurdakul, Necati Tosuner, Hulki Cevizoğlu, Zeynep Oral, İnci Aral, Emre Kongar, Şükran Soner, Sedef Kabaş, Turgut Özakman, Cezmi Ersöz, Leyla Umar, Kezban Hatami, Haydar Ergülen, Pelin Batu, Zekeriya Beyaz, Yılmaz Karakoyunlu, Buket Uzuner, Ahmet Telli, Nazlı Eray, Ayşe Kulin, Orkun Uçar, Ayşe Kilimci gibi şair, yazar, bilim adamı ve gazeteciyi ağırladı.
Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, bu yıl 12. si gerçekleştirecek Bartın Belediyesi Kitap Fuarı'nın, kentin kültür, sanat ve sosyal etkinliklerinin gelişmesini adına önemli bir organizasyon olduğunu, Kitap Fuarı'nın geçtiğimiz yıllarda çok önemli isimleri ağırladığını söyledi. Bu yıl da çok sayıda yazar ve şairin katılması beklenirken, fuarda ayrıca, söyleşi, imza günleri, belgesel gösteriler, yayın evlerinin stantları ve sergiler yer alıyor.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 11:19:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?