22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Koç hediyeli turnuva

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Bartın Belediyesi organizasyonunda düzenlenen ve koç ödüllü "Belediye Başkanlığı İnkumu-2009 Plaj Futbolu Turnuvası" sona erdi.


Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde 26 takımın katıldığı turnuvanın final maçları dün akşam oynandı. Maçların ardından ödül töreni düzenlendi. Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, "Sporun her dalını desteklemek ilkesinde olan Belediyemiz, her yaştan vatandaşımızın spor yapabilmesi amacıyla çalışmalar yapıyor. İnkumu Plaj Futbolu Turnuvası da bu yıl 8. kez düzenlendi.

Turnuvaya katılan tüm kardeşlerimize, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda bu turnuvayı daha da büyüteceğiz. Daha eğlenceli turnuvalar tertipleyeceğiz" dedi. Belediye Başkanı Cemal Akın konuşmasının ardından turnuvanın düzenlenmesindeki ve organizasyonun başarı ile sonuçlandırılmasındaki katkılarından dolayı İnkum Jandarma Komutanı Jandarma Kıd. Üst Çavuş Coşkun Tanrıver Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk, İlkay Aydınoğlu'na ve Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Bartın Şube Başkanı Müjdat Kırkaya'ya teşekkür belgesi verdi.


Turnuvanın son akşamında müzikli eğlence düzenlendi. Bartın'ın yerel şivesi ile Durgadun ve Durdu karakterlerini canlandıran Burak İşeri ile Erhan Kırandağ parodiler sundu. Kick Boks gösterileri sunuldu. Başkan Cemal Akın, havai fişek gösterilerinin de yapıldığı gecenin düzenlenmesinden dolayı, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin'e teşekkür etti. Turnuvanın ödülü koç şampiyon takım sporcularına verildi. Turnuva maçlarının devre arasında çuval giyme yarışları düzenlendi. Şampiyon takımın
futbolcuları ve törene katılan misafirler koç ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2009 Pazartesi 19:32:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dogukan baylan IP: 88.252.155.xxx Tarih : 26.08.2009 01:43:10

şampiyon yeni bartın sürücü kursu   insan şampiyon olan takımın ismini ve oyuncuların isminide yazar   Özgün  . eren . doğukan . hasan . tamay . Özgür . Fatih . Salifu. Faruk ::::::::::::::::.