16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Köpeği korurken canından oldu!

Bartın'da, karşısına çıkan köpeği ezmemek için direksiyonu kıran sürücü kontrolü kaybetti. Sürücü, şarampole yuvarlanan otomobil de hayatını kaybetti.

Bartın'dan Karabük istikametine giden Şeref Darakçı'nın kullandığı 78 SH 613 plakalı otomobil Muratbey mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı.

Aracın içinde sıkışan Darakçı, vatandaşlar tarafından çıkartılmak istendi. Şeref Darakçı'nın yolda karşısına çıkan köpeği ezmemek için direksiyonu kırdığı sırada aracın yoldan çıktığı belirtildi.

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından kaza yerinde inceleme yapıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 21:22:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL YAPINCAK IP: 77.8.120.xxx Tarih : 3.08.2009 14:43:41

benim tatilim bitti ve almanyaya geri döndüm ölen vatandasimiza allahtan rahmet dilerim  simdi gelelim asil meseleye ben su an buraya cok ağir sözler yazmak isterim ama yayinlanmiyacagini bildiyim icin normal yaziyorum bartin zonguldak yolu üzerinde basi bos inek mi at mi köpek mi öküz mü aklina ne gelirse yolda önüne cikiyor simdi ben buradan bu hayvanlarin sahiplerine seslenmek istiyorum kardesim hayvanini büyük bir iple baglasan olmazmi yola cikmasin ve yahut belediye bu basibos hayvanlari toplayip mezbahaneye götürüp de etini fakir vatandasa dagitsa olmaz mi bak bakalim o zaman hayvanlari basi bos birakiyorlar mi yazik kardesim araclarin önüne cikan hayvanlar hem maddi hem manevi zarar veriyorlar