17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Köpekler korkuttu

Bartın'ın Amasra ilçesinde Belediyeler Birliği'nin düzenlendiği yemeğe katılan TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın makam aracının yanındaki koruma ordusu ve önündeki iki köpeği gören vatandaşlar endişelendi.


Tatil için Bartın'a gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan, Amasra ilçesi ve İnkumu beldesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Meclis Başkanı Toptan, Amasra'da Belediyeler Birliği'nin yemeğine katılırken, kapıda bekleyen korumalar ve makam aracının yanında bekleyen iki köpek, Amasralıları endişelendirdi. Hareketlenen korumaları ve köpekleri gören vatandaşların aklına güvenlik önlemleri nedeniyle saldırı ihtimali geldi. Çevredekiler, makam aracının önündeki köpeklerin vatandaşlara ait av köpekleri olduğunu anlayınca rahat bir nefes aldı.


TBMM Başkanı Köksal Toptan, Amasra'dan sonra İnkumu beldesindeki yazlığına giderek istirahata çekildi.

..
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 15:25:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serpil karaatlı IP: 78.186.68.xxx Tarih : 21.08.2008 15:39:41

sırf orada mı sankı bartın merkezde oturuyorum ve sokağa çıkmaya korkuyoruz adım bası heryer köpek dolu havlıyolar kovalıyolar yolumuzu değıstırıyoruz aksam serınlığınde yürüyüs yapmaya hevesleniyoruz küçük çocuğum var korkuyo dıye evde oturuyoruz kımse nıye ılgilenmıyo nıye beledıye toplamıyo illa ısırmaları mı gerekıyo bırımızı