17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

KOSGEB'ten işsizlere eğitim

Bartın'daki işsizlerin, kendi işlerini kurmalarına yardımcı olmak amacıyla Türkiye İş Kurumu ve KOSGEB tarafından eğitim ve danışmanlık hizmeti verilecek.

Bartın Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, MG Danışmanlık firması tarafından, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı koordinasyonunda Türkiye İş Kurumu ile Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme Başkanlığı (KOSGEB) tarafından yürütülmekte olan Özelleştirme ve Sosyal Destek Projesi-2 projesi kapsamında, Bartın'da öncelikle özelleştirmeden dolayı işsiz kalan veya halen işsiz olanlara kendi işini kurmalarına yardımcı olmak amacıyla eğitim ve danışmanlık hizmetleri verileceği bildirildi.

Bartın ve çevre ilçelerinde yaşayan tüm işsizlere yönelik "Küçük Ölçekli İş Kurma Danışmanlığı" konulu eğitim ve danışmanlık projesi bilgilendirme toplantısı 19 Kasım 2008 Çarşamba günü Bartın Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılacak. Kendi işini kurmak isteyen tüm işsizlerin eğitim ve danışmanlık hizmeti toplantısına katılmaları istendi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 14:26:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?