17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Köy okulu özel okulu aratmıyor

KÖY OKULU ÖZEL OKULU ARATMIYOR

Bartın'da bulunan Bedil İlköğretim Okulu, özel okulları aratmayan yapısıyla herkesin beğenisini kazanıyor.

Bartın merkeze bağlı Kozcağız beldesinin Bedil köyünde bulunan Bedil İlköğretim Okulu okulların açıldığı Eylül ayından bu yana yoğun bir süreç geçirerek hızlı bir değişim yaşadı.

Bedil İlköğretim Okulu'nda özel okulları aratmayan bir sınıf oluşturuldu. Eğitim ortamını zenginleştirmek için okul yönetimi, veliler ve sınıf öğretmeni Murat Kandak yoğun bir gayret ve çaba içerisine girerek öğrencilerin imrenerek ders yaptıkları bir sınıf kazandırıldı. Öğrenciler, sınıflarının yeni halinden duydukları memnuniyetlerini derslerine ve davranışlarına yansıtarak ifade etmeye çalıştıklarını belirtti. Sınıf öğretmeni Murat Kandak ve veliler yapmış oldukları özverili çalışmaların sonucunda sınıflarına LCD TV, Projeksiyon ve Ses Sistemi ile desteklenmiş Bilgisayar Sistemi, Akvaryum, Özel Atatürk Köşesi, Öğrenci Dolapları, Kitaplık, Ecza Dolabı, Çiçeklik gibi bir çok malzeme kazandırarak özel okulları kıskandıracak bir sınıf dizayn etti.

Son 2 yıldır Kozcağız Bedil İlköğretim Okulu'nda gözle görülür yeniliklere imza atılıyor. Okulun çehresi ve çevresi deprem güçlendirmesi yapıldıktan sonra tamamıyla değişti. Müdür Vekili Adil Hasanoğlu ile başlayan hızlı değişim son atamayla müdürlüğe asaleten atanan Ali Çobanoğlu döneminde de hız kesmeden devam etti. Bahçe çalışmaları ve çevre düzenlemeleri hız kesmeden devam eden Bedil İlköğretim Okulu'nda yaşanan değişimler net bir şekilde göze çarpıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2011 Perşembe 18:24:03
Güncelleme :25 Mart 2011 Cuma 17:21:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?