22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

'Köylüye büyük destek sağladık'

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, hükümet olarak köylüye çok büyük destek sağladıklarını söyledi.

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Bartın Kurtköy Akçemescit grup yolunun açılışını gerçekleştirdi. Bakan Gül, törende yaptığı konuşmada, hükümet olarak köylüye çok büyük destek verdiklerini ifade ederek, Atatürk'ün "Köylü Milletin Efendisidir" sözünün AK Parti hükümeti döneminde anlamını bulduğunu kaydetti.

Türkiye'de tüm köylere aynı hassasiyetle hizmet götürdüklerini belirten Gül, "Daha önceki hükümetlerde köylüye hizmet etmek için ne proje vardı ne de ödenek. Köyde yaşayan insanlar öylesine yaşıyorlardı. Biz Bartın'da olduğu gibi tüm Türkiye'de ki köylere aynı hassasiyetle hizmet götürdük. Atatürk'ün 'Köylü Milletin Efendisidir' sözü bizim dönemimizde anlamını buldu. Bu sözdeydi bizim hükümetimiz zamanında uygulamaya kondu. Bu sözü anlamlı hale getirdik" dedi.

Gül, daha sonra seçim mitingine katılmak üzere Bartın merkezine hareket etti. Bakan Gül tarafından hizmete açılan grup yolu 7 köy, 31 mahalle ve 4 bin 700 nüfusa hizmet edecek.




© 2007 İHA. İhlas Haber Ajansı, Her Hakkı Saklıdır. 1993-2007.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2007 Pazartesi 18:26:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yaşar sarkun IP: 88.231.84.xxx Tarih : 3.07.2007 05:27:32
Sayın Gül yine uçmuş anlaşılan.Köylünün anasını ağlattık diğememiş olacak ki dili sürçmüş atatürkten falan bahseder olmuş.Ağzına da hiç yakışmamış doğrusu.