17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Kozcağız'a Beldes'ten 137 bin YTL

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın merkeze bağıl Kozcağız beldesine giderek vatandaşların sorunlarını dinledi. Tunç, Kozcağız Belediyesine Beldes Programı kapsamında 137 bin YTL para aktarıldığını ifade etti.

Kozcağız Belediyesinin Beldes programı kapsamında yapımını tamamladığı Sanayi Caddesi'nin açılış törenine AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Kurucaşile Belediye Başkanı Hüseyin Sevim, Kozcağız Belediye Başkanı Meliha Okutay ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hükümet olarak tarım ve hayvancılığı desteklediklerini, sanayiye de önem verdiklerini ifade etti.

Tunç, "Tarıma destek vermeye devam edeceğiz. Hükümetimiz hayvan başına 250 YTL destek vermektedir. Bu destekler artarak devam edecektir. Kozcağız için yapılması gerekenleri takip ediyoruz. Kozcağız Belediyesine Beldes programı kapsamında 137 bin YTL para aktarılmıştır. Bu yıl da 110 bin YTL para aktarılacaktır. Kozcağız kavşak düzenlemesi inşaatı da başladı ve kısa süre içerisinde bitirilecektir" dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız çayı taşkın koruma çalışmalarının yapıldığını da belirtti. Milletvekili Tunç, Kozcağız'ın büyük bir belde olduğunu, Bartın Üniversitesine bağlı Kozcağız Meslek Yüksek Okulunun açılması çalışmalarının Üniversite Rektörlüğünün oluşmasından sonra gerçekleşeceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 17:00:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?