22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Kral Büyükçekmecespor'da

Bartın'da 1. Amatör Kümede, üst üste 2 yıl gol kralı olan Hamza Mekeç, Galatasaray'ın efsane oyuncusu Muhammet Altıntaş'ın antranörlüğünü yaptığı Büyükçekmece ile idmanlara çıkmaya başladı. Muhammet Altıntaş, Hamza'yı sezona hazırlıyor.

Büyükçekmece Spor'a antranör olan Galatasaray'ın efsane oyuncusu Muhammet Altıntaş, Süper Amatör Lig'de bu yıl şampiyonluğu kovalayan bir takım oluşturuyor. Antranör Muhammet Altıntaş, Bartın'da 2 yıl üst üste gol kralı olan 18 yaşındaki Hamza Mekeç'i takıma çağırdı. Galatasaray Kongre Üyesi Adem Çukur'un aracılığı ile Büyükçekmece Spor'a giden genç Hamza, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.

Kulüp Başkanı Güngör Gül de, Hamza'nın takıma kısa sürede uyum sağladığını söyledi. Başkan Gül, "Hamza yetenekli bir futbolcu kardeşimiz. Fiziği ile Hakan Şükür'ü, gol vuruşları ile Milan Baros'u, hızı ve bilek hareketleri ile de İbrahim Yattara'yı anımsatıyor. İleride çok iyi futbolcu olacak. Ondan çok şey bekliyoruz" dedi.

Takım ile idmanlara çıkan Hamza Mekeç, takımın 8 Ağustos'ta Bolu'da yapacağı kamp öncesinde kondisyon yüklemesi yapıyor. Galatasaray Kongre Üyesi Adem Çukur, "Hamza benim gözlemlediğim kadarıyla geleceğin yıldızı olmaya aday bir futbolcudur. Duygusallığı bir kenara bırakıp başarılı olmalıdır. Bartın'ı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Hamza'nın en büyük şansı da Galatasaray'ın efsane futbolcusu Muhammet Altıntaş'ın takımın başında olmasıdır. Muhammet Hoca, özellikle gençlere büyük önem veriyor. Hamza'nın önü Büyükçekmece Spor'da açılacaktır" dedi.

Hamza Mekeç "Benim buraya gelmem konusunda yardımcı olan Galatasaray Kongre Üyesi Adem Çukur'a, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e, Kulüp Başkanımız Güngör Gül'e, Yönetici Hüseyin Akgün'e, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ahmet Bayraktar'a, Büyükçekmece Spor Sporcu Danışmanı Suat Gül'e, Bartın Gençlik Spor ve Bartın Spor Kulüplerinin Yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bana yol gösterdiler, yardımcı oldular. Ben çok çalışarak Bartın'ı en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 16:37:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?