17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Küçük Abdullah'ın yaşam savaşı

9 YAŞINDAKİ ABDULLAH YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Bir olayda, başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan 9 yaşındaki Abdullah'ın tedavisi sürüyor.

Bartın'da, servis şoförlüğü yapan 45 yaşındaki Şerafettin Hızarcı'nın, 7 yıl önce evlenmek için kaçan kızı Gülnur Sevcan Hızarcı'nın kaçırılmasına aracılık ettiklerini iddia ettiği akrabalarına kurşun yağdırdığı olayda ağır yaralanan 9 yaşındaki Abdullah Hızarcı, 11 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor.

Olay, Bartın'ın Çakır Ömer Ağa köyünde bayramın 1. günü meydana geldi. Şerafettin Ocakcı, kızının evlenmesine aracılık ettiklerini iddia ettiği Halil, Semiha ve Abdullah Hızarcı'yı silahla vurdu. Olayın ardından Halil ve Semiha Hızarcı hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

Olayda kafasına isabet eden kurşunla ağır yaralanan ve Bartın Devlet Hastanesi'ne "Acil" olarak getirilen Abdullah Hızarcı, Bartın Devlet Hastanesi'nde Acil Servis'te çalışan doktorların müdahalesi ile yaşama döndürüldü. 9 yaşındaki Abdullah 11 gündür Bartın Devlet Hastanesi'nde yaşam mücadelesini sürdürüyor.

Abdullah Hızarcı'nın dedesi Arif Hızarcı, üzgün olduğunu belirterek "İnşallah torunum kurtulur. Duyduğumuza göre hastaneye geldiğinde yarı ölüymüş. Doktorlar onu hayata bağlamış. Doktorlarımızdan Allah razı olsun. Oğlum Halil'in çalıştığı rehabilitasyon merkezinin sahibi Gürkan Akdağ ve rehabilitasyon çalışanlarından da Allah razı olsun. Bizle çok ilgilendiler. Acımızı paylaştılar. İnşallah torunumuz kurtulur da acılarımız biraz hafifler" dedi.

9 YAŞINDAKİ ABDULLAH YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR
9 YAŞINDAKİ ABDULLAH YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2010 Pazartesi 11:24:00
Güncelleme :20 Eylül 2010 Pazartesi 14:44:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?