15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Küçük muhabirler başkanı sıkıştırdı

Bartın Özel Gülpembe İlköğretim Okulu öğrencileri, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin ile röportaj yaptı.

Öğrencilerin soruları karşısında rahat olduğu gözlenen Çetin, öğrencilere önemli bilgiler verdi.
Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, Özel Gülpembe İlköğretim Okulu öğrencilerinin yaptığı röportaj sırasında sorulan soruları yanıtlarken ter döktü.

Özel Gülpembe İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencileri Furkan Ekiz, İbrahim Sarıkaya, Kerem Ünal ve Alperen Saraç, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin ile röportaj yaptı. Öğrenciler, "Bartın'ı nasıl buluyorsunuz?, Bartın için ne gibi adımlar atacaksınız?, Mesleğiniz hakkındaki görüşler nelerdir?, Bartın'ın gelişiminde halkın desteği nasıl olmalıdır?, Bartın Belediyesinin halkla ilişkileri nasıldır?, Bartın'daki spor faaliyetleri yeterlimidir? Gülpembe İlköğretim Okulu hakkında neler düşünüyorsunuz?" şeklindeki soruları Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin'e sordu.


Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, "Bartın'ın tanıtımını iyi yapmak gerekir. Hedefimiz Bartın'ı yaşanabilir bir şehir yapmaktır. Ticaretten geldim, ticaret çok zor koşullar altında yapılıyor. Mevkiim itibariyle ticaretle artık ilgilenemiyorum. Dükkanımı elemanıma bıraktım. Halkımızın şirin ilimizi kendi evleri gibi görmesi gerekir.

Halkımız ile hep iç içeyiz. Bizi buraya halkımız getirdi. Halkımızın emrine amadeyiz. Bartın'daki spor faaliyetleri yetersizdir. Maddi imkansızlıklar elimizi kolumuzu bağlamaktadır. Bir çok gencimiz yeterince spor alanlarında olmadığı için boşa vakit geçirmektedir. Gülpembe İlköğretim Okulu Bartın'a çok ciddi katkılar sağlamaktadır. Bartın'ı bu zamana kadar yeterince çok güzel temsil etmiştir" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 18:02:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?