17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Kumluca'da sünnet şöleni

Bartın'ın Ulus ilçesi Kumluca beldesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni bu yıl da yapıldı.

Kumluca'da gerçekleştirilen sünnet şölenine AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Kaymakamı Uğur Arslan, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Avrupa'daki Türk Dernekler Platformu Başkanı Bahri Akalın ve vatandaşlar katıldı.

Sünnet olan çocukları tebrik eden Milletvekili Yılmaz Tunç, "Yavrularımızın vatana ve millete yararlı birer evlat olarak yetişmelerini diliyorum. Kumluca'nın gelişmesi ve kalkınması için çalışıyoruz. Kumluca Lisesi inşaatını başlattık ve bu yıl hizmete açmak için çalışıyoruz" dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kumluca'ya elektrik şebekesi yatırımı için 1 milyon YTL'nin üzerinde kaynak ayrıldığını, Kumluca'da tapusunu almayan 9 köyün kaldığını, bu köylerin de kısa süre içerisinde tapularını alacağını söyledi.

Beldes projesi kapsamında Kumluca'ya da iki yıldır önemli kaynak aktarıldığını belirten Milletvekili Tunç, belediyenin bu parayı değerlendirerek, beldede parke taşı döşeme işini gerçekleştirdiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 10:30:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?