22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Latif Doğan: Allah kimseyi küstürmesin

23. Bartın Kültür, Sanat, Turizm ve Çilek Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alan Latif Doğan, tribünleri coşturdu. Lise öğrencileri tarafından düzenlenen kuaförlük yarışması sırasında elektrikler gidince kızlar zor anlar yaşadı.

Görevlilerin kapıları açması sonucunda ise vatandaşlar, sahanın ortasına kadar koşarak izdihama sebep oldu.

Atatürk Stadyumu’nda yapılan çilek festivali etkinliklerinde Kız Meslek Lisesi (KML) organizasyonunda yapılan kuaförlük yarışmasında, aksilikler yaşandı.

9 lise öğrencisinin katıldığı kuaförlük yarışması sırasında adaylar, en iyi saç modeli ile en güzel makyajı kısa sürede tamamlamak için birbiriyle yarıştı. Yarışmanın başlamasının ardından kısa bir süre geçmesine rağmen elektriklerin kesilmesi saç kurutma makinelerinin çalışmasını engelledi.

Elektriklerin kesilmesiyle şaşkına uğrayan yarışmacılar, birbirlerine bakarak uzun süre güldü. 6 jüriden oluşan yarışmada, istenilen modele uygunluk, işe hakimiyet, uygun malzeme kullanılması, müşteri memnuniyeti, saç ve yüz tipine göre uygun makyaj yapımı ve zamanı iyi kullanma dallarında yarışan yarışmacıların yaşadığı aksilik giderilirken, yarışma kaldığı yerden devam etti. Çilek festivalinde yaşanan aksaklıklar bununla da kalmadı. Tribünlerin dolmasıyla kapılarda yaşanan kalabalığa çözüm bulunması amacıyla kapılar açılınca izdiham yaşandı. Kapıların açılmasını fırsat bilen vatandaşlar sahanın ortasına kadar koştu.

Çilek festivali etkinliklerinde sahne alan Latif Doğan, söylediği şarkılarla tribünleri coşturdu. Doğan, birbirinden güzel şarkılarını seslendirirken, ’küstüm’ isimli şarkısıyla tribünlerdeki vatandaşlara koştu. Vatandaşlarla birlikte şarkı söyleyen Latif Doğan, statta bulunan engelli vatandaşlarla yakından ilgilendi. Engelli vatandaşlarla şarkısını söyleyen Doğan, "Küsmenin sadece şarkılarda kalması gerekiyor. Allah kimseye küstürmesin ve kimse hayata küsmesin. Çünkü bu hayat yaşamaya değer" derken, vatandaşlar tarafından alkışlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2005 Cumartesi 20:42:13
Güncelleme :29 Mayıs 2005 Pazar 16:12:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?