15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Lokanta'da çatal bıçak yerine silahlar konuştu: 2 yaralı

bilgilere göre, dün gece Terminal karşısında bulunan lokantada çıkan kavgada 2 kişi silahla yaralandı. Lokantada yemek yiyen Mustafa Sallur (39), Rıfat Murat Türkoğlu (31), Halil İbrahim Erdoğan (43) ve Ahmet Erdoğan (29) yan masada bulunan E.Ç., E.U. ve Ş.C. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası Mustafa Sallur belinde bulunan ruhsatsız 9 mm tabancasını çekerek E.Ç. ve E.U.’yu vurdu.

Olay sonrası E.Ç. ve E.U. Bartın Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, olaya karışan 4 şahıs kısa sürede Asayiş ekipleri tarafından yakalandı. Kavgaya karışan 7 şahsın alkollü olduğu belirtilirken, şahıslar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili olarak başlatılan tahkikat devam ediyor.

iha-bartın
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2004 Cumartesi 14:43:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa salur IP: 81.214.79.xxx Tarih : 16.01.2006 18:41:26
yaşım 30 soyismim tek [L] ile yazılıyor ayrıca karşı grup 3 kişi değildi 7 8 kişi bulunuyordu. Ayrıca bu şahıslar Bartın'ın kabadayısıymış.Mevzuyuda onlar başlattı.Biz sadece Bartın'a gezmeye gitmiştik.Bir bakımada yerli turisttik hiç misafir perver karşılanmadık.Üzgünüm olmaması gerekirdi; Hiç tanımadığım insanlarla ilk kez gittiğim bir şehirde bu mevzuuları yaşamış olmayı istemezdim.Çünkü bu olay benim 15 ayıma mal oldu. O arkadaşlarada tekrar geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.Teşekkür ederim.