18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Madalya töreni düzenlendi

Bartın'da Özel Güneş Anaokulu tarafından düzenlenen yaz okulu etkinliklerinin sona ermesi sebebiyle madalya töreni düzenlendi. Törende basketbol, yüzme, jimnastik ve dans branşlarına katılan öğrencilere madalyaları verildi.


Bartın Saft Otel'de düzenlenen madalya törenine Özel Güneş Anaokulu Kurucusu Beyhan Demirok, Okul Müdürü Serpil Sağlam, Beden Eğitimi Öğretmeni Nurdan Sarıbaşak, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Yaz okulu eğitimi verilen basketbol, yüzme, futbol, jimnastik ve dans branşlarında öğrencilere Saft Otel'de verilen yüzme dersinin ardından Okul Müdürü Serpil Sağlam ve Beden Eğitimi Öğretmeni Nurdan Sarıbaşak, Okulun Kurucusu Beyhan Demirok, üstün başarılarından dolayı öğrencilerine teşekkür etti. Düzenlenen kokteylde velilerle birlikte öğrencilerin hepsine madalyalarını törenle verdi. Havuzun balonlarla süslenmesi hem öğrencilerin hem de havuzdaki diğer vatandaşların eğlencesi oldu. Minikler emeklerinin karşılığını madalya olarak gördüklerinde çok şaşırdılar ve etrafa gülücük saçıp, ailelerine madalyalarıyla poz verdi.


Özel Güneş Anaokulu'ndaki yaz okulu etkinlikleri öğrencilerin bilişsel, duyuşsal ve psikomotor gelişimlerine olumlu yönde katkı sağladığını söyleyen Beden Eğitimi Öğretmeni Nurdan Sarıbaşak, Güneş Anaokulu olarak, Atatürk'ün 'Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur' ilkesinden yola çıktıklarını belirterek kış döneminde de çeşitli sportif faaliyetlerinin devam edeceğini açıkladı. Beyhan Demirok ise Okul Müdürü Serpil Sağlam ve Beden Eğitimi Öğretmeni Nurdan Sarıbaşak'a faaliyetlerdeki başarılarından dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 12:08:47
Güncelleme :27 Ağustos 2008 Çarşamba 12:16:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?