17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Madencilerin nefesi geldi

MADENCİLERİN NEFESİ GELDİ

Bartın'ın Amasra ilçesinde Hema Endüstri A.Ş.'de çalışan maden işçilerinin ocak içinde çalıştığı sırada rahat nefes alabilmesi için dev yatırım yapıldı.

Hattat Holding Enerji Grubu, Türkiye'nin en büyük maden projesini gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdüğü Batı Karadeniz bölgesindeki çalışmalarına devam ediyor. Tüm çalışmalarında son teknolojiyi kullanmayı ilke edinmiş olan Hattat Holding tüm hızıyla devam ettiği kuyu açma çalışmalarına devam ederken, bu yolda yatırımlarına da hız kaybetmeden devam etmektedir. Kömür üretimi çalışmalarında Hema Endüstri A.Ş. yetkililerinin de söylediği gibi madencilerin nefesi olacak olan havalandırma fanları ana makine ve yedek havalandırma fanı olarak Almanya'dan yola çıkarak Hema - 2 Kazpınar kuyusuna getirildi.

Hattat Holding Enerji Grubu'nun Almanya'dan ithal ettiği son teknoloji yeraltı havalandırma fanlarından asıl makine ve yedeği Hema - 2 Kazpınar kuyusuna getirilerek çalışmalarda büyük yol kat edildi. Hattat Holding Enerji Grubu yetkililerinden alınan bilgilere göre Almanya'dan ithal edilen havalandırma fanı ve yedeği dakikada 12 bin metre küplük hava emecek kapasiteli olup, 46 ton ağırlığında olduğu belirtildi.

MADENCİLERİN NEFESİ GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 16:44:04
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 16:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?