18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Mahallelerde huzur toplantısı

Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından Köyortası ve Okulak Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar ile huzur toplantısı düzenlendi.

Toplantıda mahalle ve vatandaşların sorunları tartışılırken, polis de yaptığı çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Huzur toplantısına Bartın Emniyet Müdürü Mesut İnce, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Birim Amirleri, Köyortası Mahallesi Muhtarı Aysel Özveren, Okulak Mahallesi Muhtarı Rıza Çakın, Köyortası ve Okulak Mahalleleri sakinleri katıldı.

Toplum Destekli Polis Büro Amiri Başkomiser Ebru Saraç Özdağlı'nın yapılan hizmetler ve uygulamalarla ilgili olarak vatandaşları bilgilendirdi. Emniyet Müdürü Mesut İnce, Mahalle Polisliği uygulaması ile vatandaşın sorunlarının bire bir ve yakından takip edilmesinin amaçlandığını belirtti.

Mahalle sakinleri özellikle trafik polislerinin uygulamaları konusundaki şikayetlerini dile getirdi. Mahalle sakinleri ayrıca, Mahalle Polislerinin olaylara kısa sürede ulaştığını ve halkın güven içerisinde olduğunu ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 15:16:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?