18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Makine parkını genişletiyor

ABA İNŞAAT MAKİNE PARKINI GENİŞLETİYOR

Bartın'da ABA İnşaat bünyesine kattığı 4x4 lastik tekerlekli iş makinesi için kurban kesimi gerçekleştirdi.

ABA İnşaat Bartın'da gerçekleştirdiği modern binalarla takdir toplamaya devam ediyor. Bünyesinde bulunan iş makinelerinin son sistem olmasına her zaman özen gösteren Aba İnşaat, Bartın Oto Plaza Komatsu Batı Karadeniz Bölge Bayiinden aldığı 4x4 lastik tekerlekli iş makinesi için Aba Kent Dayı Konutları İnşaat alanında kurban kesim töreni düzenledi.

 Yeni Valilik binası ve yeni Belediye binası arka tarafında inşaatına başladığı ve 74 daireden ulaşan Aba Kent Dayı Konutları inşaat sahasında yeni alınan iş makinesi için alınan kurban kesim törenine, Aba Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın, Bartın Otomotiv Komatsu Batı Karadeniz Bölge Bayii Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çöme, Genel Koordinatör Gündüz Temizdal, Aba İnşaat personeli ve ABA TV personeli katıldı.

İlk olarak dualar okundu. Sonrasında kurban kesimi gerçekleştirildi. Daha sonra Bartın Otomotiv Komatsu Batı Karadeniz Bölge Bayii Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çöme Aba İnşaat'a 3. iş makinesini verdiklerini belirterek, Aba Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın'a Bartın'a yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

Hakan Çöme'den iş makinesinin anahtarını teslim alan Aba Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın, Bartın'da yatırımlarını sürdüreceğini ve amacının Bartın'ın gelişmesine katkı sağlamak olduğunu vurguladı. Bartın Oto Plaza Genel Koordinatörü Gündüz Temizdal ise aba inşaatın çalışmalarını takdirle izlediklerini, Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın'a çalışmalarında başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2011 Cuma 17:17:03
Güncelleme :25 Şubat 2011 Cuma 17:43:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?