17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Maliye'den personele eğitim

MALİYE BAKANLIĞI ÜNİVERSİTE PERSONELİNE EĞİTİM VERDİ

Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı ile Bartın Üniversitesi arasında 2009 yılında imzalanan protokol ile kullanım hakkı elde edilen SGB.Net sistemi hakkında üniversite personeline uygulama eğitimi verildi.

Bartın Üniversitesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığında görevli Mali Hizmetler Uzmanı Ahmet İlhan ve Programcı İbrahim Halil Durdu tarafından eğitim tarihlerinde gerçekleştirildi. Yazılım modüllerinin kullanımını kolay hale getirebilmek ve yazılım hakkında üniversite personelini bilgilendirmek amacıyla verilen eğitimlere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Azize Toper Kaygın ve Prof. Dr. Mete Gündoğan, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Karayılmazlar, Daire Başkanları ile sistemden yararlanacak olan personel katıldı.

Kurulum çalışmaları Şubat ayında gerçekleştirilecek ve kurulumun tamamlanmasından sonra Üniversitede kullanılmaya başlanacak olan SGB.Net sistemi ile Üniversitenin tüm mali ve idari işlemleri, elektronik ortama taşınarak ölçülebilir, analiz edilebilir, kontrol edilebilir ve daha iyi yönetilebilir bir yapıya kavuşması sağlanacak.

MALİYE BAKANLIĞI ÜNİVERSİTE PERSONELİNE EĞİTİM VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2011 Cumartesi 15:30:04
Güncelleme :5 Şubat 2011 Cumartesi 23:35:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?