22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Manço ve Akarsu şarkılarla anıldı

Barış Manço ve Barış Akarsu'nun aynı haftada yapılan anma etkinliklerinde Bartın'ın Amasra ilçesinde, düzenlenen amatör rock şarkı yarışmasında Barış Manço ve Barış Akarsu şarkıları seslendirildi.


Aramızdan ayrılan Barış Manço ve Barış Akarsu, Bartın'ın Amasra ilçesinde düzenlenen Amasra Barış Akarsu Anma Kültür ve Sanat etkinlikleri ile anılldı. Etkinlikler kapsamında Amatör Rock Grupları Şarkı Yarışması düzenlendi. Amasra Kültür Parkta düzenlenen yarışmada jüri üyeliklerini Prodüktör Melek Sarıgil, Fest Genel Koordinatör Şule Açıkgöz, Yorumcu Sanatçı Serhat Bayraktar, Müzisyen Gökçen Gazezoğlu ve Çevirmen Deniz Toksoy yaptı. Yarışmaya 20 grup ve 10 solist katıldı. Yarışmaya katılan gruplar ve
solistler rahmetli Barış Manço ve rahmetli Barış Akarsu'nun şarkılarını söyledi. Amatör rock yarışmasını seyretmeye gelen Barış Manço ve Barış Akarsu hayranları söylenen şarkılara eşlik etti.


Barış Manço ve Barış Akarsu söylenen şarkılarla unutulmadı. Barışseverler barış dolu bir gün geçirirken, en iyi Amatör Rock Grubu "Rest in peace", en iyi vokal ise Emre Barış Yıldırım oldu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 12:43:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özgür tan IP: 95.65.216.xxx Tarih : 1.07.2009 14:52:19

Barış abimiz adına bir organizasyonda birinci olmak bizim için çok önemli apayrı bir yeri olacak gönlümüzde.Onu ve Barış manço'yu bir çok rahmetli müzisyeni saygıyla anıyoruz hepsini seviyoruz.Teşekkür ederiz...