22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Meclis üyeleri Vali'yi ziyaret etti

Bartın İl Genel Meclis Başkanı Ali Kartal ve İl Genel Meclisi üyeleri Bartın Valisi Halil Işık'ı makamında ziyaret etti.
 

Bartın Valisi Halil Işık, İl Genel Meclisi Başkanı ve Üyelerini kabul etti. Vali Halil Işık, "İl Genel Meclis Başkanımızı ve İl Genel Meclisi üyelerimizi tekrar kutluyorum. 29 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ilanından itibaren, bu ilanı takip eden 5'nci günde, İl Genel Meclisimiz gectiğimiz Cumartesi günü kendiliğinden toplandı. Bu toplantıda Başkanını, Başkanlık Divan'ındaki diğer üyelerini, İl Encümeni'ni ve İhtisas Komisyonlarını belirleyerek çalışmalarını başlattı. Bundan sonra, İl Genel Meclisimizle birlikte değerli hizmetler vereceğimizi ifade etmek istiyorum. İl Genel Meclisimize seçilen üyelerimizin pek çoğunu tanıyorum. Aynı zamanda seçildikten sonra Bartın iline ne kadar büyük heyecanla hizmet etme arzusu içinde olduklarını da biliyorum. Hizmet etmek kadar, bu heyecanı duymakta büyük önem taşımaktadır. İl Genel Meclisimizin Sayın Başkanında ve İl Genel Meclisi üyelerimizde, bu heyecanı görmekten de ayrıca mutluluk duyuyorum. İl Genel Meclisi Başkanımızın daha önceki dönemlerde hem Başkanlık yapmış, hem de İl Genel Meclisimizde üye olarak bulunmuş olması ayrıca önemlidir. İl Genel Meclisimizi üyelerimizin bilgi ve birikimleriyle, katkılarıyla, Valilik olarak bizimde desteklerimizle Bartın'da İl Özel İdaremizin görev alanı içerisinde önemli hizmetler verileceğine inanıyorum. Ayrıca, sizlerin şahsında bir önceki dönemde görev yapan tüm İl Genel Meclislerimize de teşekkür ediyorum. Vermiş oldukları hizmetler nedeniylede kutluyorum. İdarede devamlılık esastır, bu anlamda İl Genel Meclisi üyelerimizin önceki dönemlerde görev yapmış olan İl Genel Meclisi üyelerimizden aldıkları hizmet bayrağını çok önemli noktalara çıkaracaklardır. Çıtayı yükselteceklerdir. Bartın'a güzel hizmetler vereceğinize inanıyorum. Görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, "İl Genel Meclisimizin ilk toplantısında bizleri yalnız bırakmadığınız için, şahsım ve İl Genel Meclisi üyelerimizi adına teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Bartın'ın gelişmesi, büyümesi için tüm arkadaşlarımızla beraber birlikte 5 yıl içerisinde güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum. Bartın'da eksik kalan, tamamlayamadığımız tüm hizmetlerde Bartın'ın önünü açmak için mücadele vereceğimizi ve bunda da sizlerin desteğini bekliyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 10:34:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?