22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Meclis Üyesi OMSİAD'a seçildi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Üyesi Cihat Çakır, Ofis Mobilyaları Sanayi ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcılığı'na seçildi.


Bartın TSO tarafından yapılan açıklamaya göre, Bartın TSO Meclis üyesi ve Öz- Madeş Yönetim Kurulu üyesi Bartınlı Genç İşadamı Cihat Çakır, mobilya sektörü meslek örgütü olan Ofis Mobilyaları Sanayi ve İşadamları Derneği (OMSİAD) Başkan Yardımcılığı'na seçildiği bildirildi. Açıklamada, 1999 yılında kurulan OMSİAD Türk Ofis Mobilya Sanayi'ni bir arada toplayarak, uluslararası platformda güçlendirmek, sosyal, ekonomik, kültürel ve diğer alanlarda işbirliği oluşturarak sektörel etkinliği artırmak ve tüketicinin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışan üyelerinin gelişimi, menfaatlerinin korunması ve pazarların genişletilmesi, aralarında ahengin oluşmasını, meslek değerlerinin sektöre hakim olmasını, yüksek hizmet ve çevre standartlarını, üretim kalitesini tasarımı desteklemeyi ve üyeleri ile kamu kurumları arasında koordinasyonu sağlamayı misyon edinerek kurulmuş bir dernek olduğuna da değinildi.


OMSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına seçilen Öz Madeş firmasının Yönetim Kurulu üyesi Cihat Çakır, "Bartın'ı Türkiye ve Uluslararasında, hem iş hayatında, hem de meslek örgütlerinde temsil etmeye devam ediyoruz. Bartın artık bir Türkiye ve Dünya markası olmalıdır. Biz firma olarak üstümüze düşeni yapıyoruz'' dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 10:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?