15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

MHP çalışmalarına devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan adayı Cemal Akın ve encümen adayları çalışmalarına devam ediyor.


Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan adayı Cemal Akın beraberinde Belediye Encümen Üyesi adayları ziyaretlere hızlı başlayarak bir günde birçok sivil toplum örgütü ve meslek teşekküllerini ziyaret etti. İlk ziyaretlerini Madeni Eşya Odası’na yapan Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Cemal Akın ve Belediye Meclis Üyesi adayları burada Bartın’da unutulmaya yüz tutan Kalaycılık, Tenekecilik, Demircilik gibi Bartın ile özdeşleşmiş el emeği, göz nuru meslekler üzerine sohbet edildi. Cemal Akın, ”Benim çocukluğum bu meslekler arasında simit satarak geçti, siz sanatkarların ellerinden çıkan ürünlerin ne kadar değerli olduklarını ve bugün bunların bizim nazarımızda altın kadar nadide değerler olduklarını bilmenizi isterim. Bize Allah’ın izni ile Milliyetçi Hareket Partisi olarak Belediye Başkanlığı nasip olduğu zaman el emeği göz nuru bu meslek gruplarına verilmesi gereken değer ve önem özellikle itibarları geri verilecek. Bartın’a has olan ne varsa gündeme çıkarmak için özümüzde var olan Bartın sevdasından aldığımız aşk ile çaba sarf edeceğiz” dedi.


Cemal Akın’ı dinleyen oda esnafı, samimiyetinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra Terziler Odası, Bakallar Odası, Atılım Küçük Sanayi Sitesi ziyaret edildi. Yine burada oda çalışanları ve esnaf yaşanan ekonomik krizi en içten şekilde hissedenler olarak kendilerinin olduğunu beyan etti.
Daha sonra İşçi Emeklileri Derneği’ni, Bartın Spor Kulübü ve Yeşil Bartın Spor Kulübü’nü, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 17:52:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?